Familieopstellingen

De bedding die we bieden voor de opstellingen, is gericht op het herinneren van wie we in wezen zijn. In ons leven komen we situaties tegen die niet lekker lopen, we merken dat we niet lekker in ons vel zitten of dat we in een ‘soap’ zitten die zeer onprettig voelt. Symptomen kunnen ons iets zeggen. Het kunnen richtingaanwijzers zijn naar een dieper gelegen oorzaak. Op een of andere manier lijken we allemaal dader en/of slachtoffer van iemand of van een situatie. Deze gebeurtenissen kleuren ons leven en bepalen deels wat we doen en van waaruit we onze keuzes maken. Eigenlijk leven we dan het verleden. Er kan pas beweging en bevrijding komen, als je jezelf die onvermijdelijke vraag durft te stellen:

Wil ik wat waar is, werkelijk onder ogen zien?

Opstellingen bieden een podium waarin, met behulp van representanten, deze ware verhalen zichtbaar kunnen worden. Wij volgen de impulsen van het Wetende Veld. Met respect en nederigheid stappen we in de ‘verhalen’ van families en voorouders. Door het te zien, te doorvoelen en opnieuw vrij te maken kunnen blokkades worden opgeheven. Het resultaat hiervan is dat de liefde weer gaat stromen, ogen worden zacht en heling kan plaatsvinden.

“Zien, zonder schuldvraag”

We realiseren ons dat het inbrengen en uitwerken van een vraag een stap is in een proces. De uitwerking en effecten van het doen van een opstelling dragen soms verder dan we ons kunnen voorstellen. We zullen een aantal weken na de opstelling contact met je opnemen om samen te kijken welke effecten je merkt en waar er eventueel nog zaken zijn blijven haken. Het is vanzelf aan jou om alle volgende stappen op jouw weg te zetten die voortkomen uit de opgedane inzichten.

Agenda & Info Deelnamekosten: vraag inbrengen € 175,= representant: € 25,= (incl. BTW)

Deelname formulier : Als je je wilt opgeven, stuur ons dan het deelnameformulier.